Glaszetter in Roosendaal plaatst verschillende soorten beveiligingsglas

Door 2 augustus 2016Blog
glaszetter Roosendaal

De glaszetter in Roosendaal kan u helpen bij het plaatsen van verschillende soorten beveiligingsglas. Denk bijvoorbeeld aan letselveilig glas, doorvalveilig glas en inbraakwerend glas. Ieder type glas heeft z’n eigen voordelen! Wilt u bijvoorbeeld glas hebben wat niet versplinterd als het breekt? Kies dan voor letselveilig glas! glaszetter RoosendaalDoorvalveilig glas is bijvoorbeeld geschikt als u wilt voorkomen dat mensen die tegen het glas aan lopen, door het glas heen vallen. Met inbraakwerend glas kunt u de kans op een inbraak in uw woning verkleinen.

Het is behoorlijk lastig om dergelijke soorten glas zelf te plaatsen. Daarbij wilt u wellicht advies hebben over de verschillen tussen deze soorten glas. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen letselveilig doorvalveilig glas? De glaszetter in Roosendaal kan u hier meer over vertellen en kan u helpen bij het plaatsen van het glas.

 

Advies van de glaszetter in Roosendaal

Met een jarenlange ervaring in het plaatsen van verschillende soorten beveiligingsglas, kan de glaszetter in Roosendaal u van een passend advies voorzien. Op sommige plekken in uw woning of bedrijfspand kan inbraakwerend glas helpen om de kans op een inbraak te verkleinen, terwijl u op andere plekken liever letselveilig glas heeft. U moet er immers niet aan denken dat uzelf, uw partner of uw kinderen letsel oplopen als het glas in uw woning breekt.

De glaszetter in Roosendaal loopt samen met u uw woning na om te kijken welke ramen vervangen kunnen worden voor beveiligingsglas.

 

Het laten plaatsen van beveiligingsglas

Wanneer u tevreden bent met het advies van de glaszetter in Roosendaal, kan de glaszetter u direct helpen bij het plaatsen van het nieuwe glas. Uw oude glas wordt hierbij verwijderd, zonder dat de glaszetter uw kozijn beschadigt. Zo kan het nieuwe glas in uw oude kozijn geplaatst worden, waarmee u bespaart op de kosten voor het nieuwe beveiligingsglas.