Inspiratieblog: creëer een unieke sfeer met figuurglas!

Door 20 november 2018Blog

Heb jij al eens overwogen om figuurglas te gebruiken, bij het verbeteren van de sfeer in huis? Er zijn verschillende redenen, die maken dat het gebruik van figuurglas het overwegen waard kan zijn. In dit artikel vertelt onze glaszetter je hier meer over! Om te zien welke mogelijkheden er op het gebied van figuurglas worden aangeboden, kan het slim zijn om eens op sociale media te kijken. Onder meer Instagram biedt je talloze foto’s van woningen, waarin figuurglas gebruikt wordt om voor een gezelligere sfeer te zorgen. De gezelligere sfeer in huis is echter niet de enige reden om voor figuurglas te kiezen.

Figuurglas kan om verschillende redenen interessant zijn

Er zijn verschillende redenen, die maken dat figuurglas het overwegen waard is. Naast de unieke sfeer die je met dit glas kunt creëren, zorgt het figuurglas ook voor meer privacy. Het is nauwelijks nog mogelijk om bij je woning naar binnen te kijken. Andersom zal je ook niet naar buiten kunnen kijken in veel gevallen. Zeker in de hal van je woning kan dit een voordeel zijn! Gebruik het figuurglas bijvoorbeeld in je voordeur.

Ook in de woonkamer kan het mooi zijn om voor een randje met figuurglas te kiezen. In het bijzonder bij ramen aan de kant van een drukke weg of stoep.

Verschillende soorten figuurglas voor in huis

Figuurglas wordt tegenwoordig in verschillende soorten aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor figuurglas waarbij een soort bubbels in het glas verwerkt zijn, maar ook voor figuurglas met strakke strepen. Het is zelfs mogelijk om een patroon in het figuurglas aan te laten brengen, of om te spelen met de kleur van het glas. Zo kan het glas precies worden gevormd naar je persoonlijke smaak en wensen! Onze glaszetter legt de mogelijkheden graag aan je voor.

Ben je nieuwsgierig of er een geschikt soort figuurglas voor in je eigen woning aangeboden wordt? Neem vrijblijvend contact met onze glaszetter op, om de mogelijkheden door te spreken. Samen bekijken we, welk type figuurglas het beste bij je huidige indeling en inrichting van ruimtes past.