Dubbelglas glas lek: wat te doen?

dubbel-glas-lek

Heeft u regelmatig vocht aan de binnenkant van uw ramen staan? Dan is uw dubbel glas lek. Indien dit het geval is, blijft het niet alleen bij water aan de binnenkant van uw raam. Als het glas lek is, gaat er namelijk ook sneller warmte verloren. Uw woning wordt dus niet voldoende meer geïsoleerd. Indien u hiermee te maken heeft, wilt u vast en zeker weten wat u moet doen. De enige manier om een lekkage in uw dubbel glas te verhelpen, is door uw glas te vervangen. Doe in dat geval een beroep op onze glaszetter uit Roosendaal. Wij kunnen u adviseren en daarnaast het dubbele glas voor u vervangen.

Is uw dubbele glas echt lek?

Weet u niet zeker of uw dubbel glas lek is? Dan stelt u het vervangen van het glas mogelijk uit. Dit is echter niet aan te raden. Waarom niet? Omdat er veel energie verloren gaat. Er komt niet alleen vocht naar binnen, maar er ontsnapt ook warmte naar buiten. Hierdoor betaalt u maandelijks meer aan energiekosten dan noodzakelijk. Wilt u er zeker van zijn dat uw dubbel glas lek is? Laat onze glaszetter uit Roosendaal dan gewoon eens bij u langskomen. Wij kunnen u namelijk vertellen of het glas al dan niet lek is. Zodoende weet u zeker of u uw glas ook daadwerkelijk moet vervangen.

Verzekerd van goede plaatsing

Veel mensen hikken aan tegen de prijs van een glaszetter. Geldt dit ook voor u? Dan schakelt u mogelijk niet direct onze glaszetter uit Roosendaal in. Toch is dit wel verstandig. Waarom? Omdat u op deze manier verzekerd bent van een juiste plaatsing. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u binnen de kortste keren weer te maken heeft met dubbel glas dat lek is. Kies dus eieren voor uw geld en laat lek dubbel glas vervangen door onze glaszetter uit Roosendaal.

0165 722 971

24/7 bereikbaar

Binnen 60 minuten ter plaatse

Heeft u met spoed een vakman nodig? Wij zijn er binnen 60 minuten!

Afhandeling via verzekering

Geen gedoe: wij handelen de glasschade voor u af met de verzekering.

24 uur per dag bereikbaar

Ook ‘s nachts zijn wij te bereiken en zorgen we voor een oplossing.

Bel nu en we komen direct

Onze vakmannen zijn snel ter plaatse. Bel ons en wij komen direct naar u toe!