Glasreparatie in Roosendaal uit laten

glaszetter-werk

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u niet overkomt, kunnen de ruiten in uw woning barsten. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij uw kinderen druk in de weer zijn met een voetbal of tennisbal. Wanneer zij deze iets te hard tegen de ruit schieten of gooien, kan de ruit barsten. Een barst in de ruit hoeft niet direct gevaarlijk te zijn, mits de ruit heel blijft. Als de ruit in een groot aantal scherven uiteenvalt, is zo’n situatie een stuk gevaarlijker. De scherven die in uw kozijnen achterblijven zijn zeer scherp, waar u of uw kinderen zich lelijk aan open kunnen halen. Reden genoeg om de ruit zo snel mogelijk te laten herstellen! Een glasreparatie in Roosendaal uit laten voeren, kunt u aan onze ervaren glaszetter overlaten.

Wanneer is een glasreparatie noodzakelijk?

Bij een klein sterretje of barstje in uw ruit lijkt het wellicht niet direct noodzakelijk om een glasreparatie uit te voeren. Toch raadt onze glaszetter consumenten aan om ook bij kleine beschadigingen een nieuwe ruit te laten plaatsen. Op deze manier voorkomt u dat de ruit op een later moment alsnog barst of in honderd stukken uiteenvalt. Ook na een inbraak is het verstandig om onze glaszetter in Roosendaal in te schakelen voor het vervangen van uw kapotte ruit. Bij een inbraak wordt de ruit vaak met veel geweld ingeslagen om uw woning binnen te kunnen komen. U kunt de kapotte ruit tijdelijk dichten met een stuk hout, maar verstandiger is het om deze direct te laten vervangen.

Met spoed uw kapotte glas repareren

Onze glaszetter in Roosendaal biedt een spoedservice aan, om de glasreparatie in uw woning met spoed uit te kunnen voeren. Zeker bij een inbraak is enige haast geboden, omdat een inbraak vaak ’s nachts gepleegd wordt en u met een gerust hart wil kunnen slapen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de glasreparatie in Roosendaal voor u uit te voeren!

0165 722 971

24/7 bereikbaar

Binnen 60 minuten ter plaatse

Heeft u met spoed een vakman nodig? Wij zijn er binnen 60 minuten!

Afhandeling via verzekering

Geen gedoe: wij handelen de glasschade voor u af met de verzekering.

24 uur per dag bereikbaar

Ook ‘s nachts zijn wij te bereiken en zorgen we voor een oplossing.

Bel nu en we komen direct

Onze vakmannen zijn snel ter plaatse. Bel ons en wij komen direct naar u toe!