Dubbelglas in Roosendaal laten plaatsen

Zeker in de wat oudere woningen maakt men vaak nog gebruik van traditioneel enkelglas, in plaats van dubbelglas. Dubbelglas in Roosendaal laten plaatsen door onze glaszetter kan in zo’n geval het overwegen waard zijn voor u. Met dubbelglas zorgt u namelijk niet alleen voor een verlaging van uw energieverbruik in huis, maar ook nog eens voor een verhoging van de isolatiewaarde van uw woning. Tegenwoordig speelt het energielabel van een woning een steeds belangrijkere rol bij de verkoop hiervan. Des te duurzamer uw woning is, des te makkelijker zal het zijn om deze voor een relatief hoge prijs te verkopen op een later moment.

Voordelen van dubbelglas in huis

Dubbelglas in Roosendaal biedt u verschillende voordelen. Zoals reeds beschreven draagt dubbelglas bij aan een lager energieverbruik in huis. Dit valt te verklaren doordat dubbelglas, zoals de benaming van dit type glas al doet vermoeden, uit meerdere lagen glas wordt opgebouwd. Zo wordt een groter deel van de warme lucht wat naar buiten toe stroomt weerkaatst, waardoor het in uw woning blijft. Niet alleen voor de ruiten tussen de lucht binnen en buiten uw woning is dubbelglas in Roosendaal laten plaatsen interessant, ook tussen ruimtes kan dubbelglas goed van pas komen. Denk aan een slecht geïsoleerde muur tussen de werk- en woonkamer. Het is zonde als alle warmte van uw woonkamer naar uw werkkamer stroomt.

Advies over het gebruik van dubbelglas

Voordat wij het dubbelglas in uw woning plaatsen, kunnen we u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Wilt u bijvoorbeeld dubbelglas in Roosendaal met twee lagen gebruiken, of kiest u voor nog beter hr-glas? HR staat hierbij voor “hoog rendement”, waarbij het rendement van hr-glas iets hoger is dan dat van dubbelglas. Onze glaszetter in Roosendaal staat voor u klaar om u over het gebruik van dubbelglas in huis te adviseren.

0165 722 971

24/7 bereikbaar

Binnen 60 minuten ter plaatse

Heeft u met spoed een vakman nodig? Wij zijn er binnen 60 minuten!

Afhandeling via verzekering

Geen gedoe: wij handelen de glasschade voor u af met de verzekering.

24 uur per dag bereikbaar

Ook ‘s nachts zijn wij te bereiken en zorgen we voor een oplossing.

Bel nu en we komen direct

Onze vakmannen zijn snel ter plaatse. Bel ons en wij komen direct naar u toe!